FAQ

Hoe is het geregeld met de tickets?

Naast reguliere beurskaarten koop je met korting kaarten voor onze speciale Koopavond op donderdag en Vriendendag op vrijdag.

 • Early bird: €10
 • Regulier: €12,50
 • Donderdag Koopavond (voor 2 personen): €17,50
 • Vrijdag Vriendendag (voor 2 personen): €21

Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Scoor hier je tickets.

Wat zijn de data en openingstijden?

We zijn donderdag 15 en vrijdag 16 september geopend van 13.00 tot 22.00 uur, op zaterdag 17 en zondag 18 september van 10.00 tot 18.00 uur.

Wat is de locatie van de beurs?

Wonen&Co vindt plaats in MartiniPlaza Groningen. Het adres is Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen. MartiniPlaza is te voet in 15 minuten te bereiken vanaf hoofdstation Groningen en is goed bereikbaar met buslijn 10. Check voor de meest actuele informatie en reistijden voordat je vertrekt 9292.nl.

Hoe kan ik er komen?

In en om Groningen worden nu en komende periode diverse wegwerkzaamheden uitgevoerd. Houd daar rekening mee en plan je route. Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Kom je met het openbaar vervoer. MartiniPlaza bereik je te voet in slechts 15 minuten vanaf hoofdstation Groningen en is goed bereikbaar met buslijn 10. Check voor de meest actuele informatie en reistijden 9292.nl.

Waar kan ik parkeren?

In de parkeergarage (en in de nabije omgeving) van MartiniPlaza is tegen betaling voldoende mogelijkheid om je auto te parkeren. Betaal de parkeerkaart na afloop van je bezoek bij één van de parkeerautomaten met PIN of Credit Card (bij de garage of in de hoofdentree). Kijk hier voor meer informatie over parkeren.

Ben je met de fiets? Voor de ingang staan fietsenrekken waar je je fiets kunt parkeren.

Kan ik deelnemen aan Wonen&Co?

Verdeeld over 6 pleinen creëren we de beurs samen met zo’n 200 bedrijven. Hier kan jij er één van zijn. Geef kleur aan onze interieurhallen, aan de bouwplaats, de Straat der Favorieten of kom ons foodplein versterken. Wonen&Co is veelzijdig, veelkleurig en flexibel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Klik hier voor meer info.

Wil je op een andere manier met ons samenwerken, bijvoorbeeld als het gaat om ons Expo Wonen&Co met adviezen, colleges en workshops? Klik dan hier om in contact met ons te komen.

Is MartiniPlaza toegankelijk voor minder valide personen?

Wonen&Co is toegankelijk voor minder valide personen. Een klein aantal delen van de beurs zijn mogelijk beperkt toegankelijk.

Kan ik ter plekke pinnen?

Het is niet mogelijk om in of om MartiniPlaza bij een geldautomaat te pinnen. Ook kan niet worden bijgepind bij de kassa.

Hoe gaan jullie om met beeld- en geluidsopnames?

Tijdens het evenement worden beeld- en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De fotografen, videomakers, exposanten en bezoekers: er zijn allerlei mensen die tijdens het evenement video’s en foto’s maken. Het kan dus zo zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto wordt gezet. Je gaat hiermee akkoord als je het evenement betreedt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij worden gebruikt en gepubliceerd. De organisatie geeft op geen enkele wijze een vergoeding aan de personen die op de foto of video staan. Zie je jezelf staan en ben je hier niet tevreden mee? Neem dan contact met ons op.

Ben je actief in de woonjournalistiek, op wat voor wijze dan ook, en wens je een perskaart? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de huisregels?
 • Het maken van opnames met professionele beeld- en/of geluidsapparatuur is niet toegestaan zonder toestemming en accreditatie van de organisatie.
 • Op en rond het evenemententerrein ben je verplicht aanwijzingen te volgen van de organisatie en haar medewerkers.
 • Het is verboden te roken in de gebouwen en tenten.
 • De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten van haar deelnemers.
 • Op gebieden buiten het evenementen terrein geldt betreden op eigen risico.
 • Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.
 • Het is verboden op en rond het terrein folders, flyers of andere zaken te verspreiden en/of interviews/ enquêtes af te nemen zonder toestemming van de organisatie.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal en enige vorm van schade aan eigendommen en/of gekochte goederen van de bezoekers.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om jassen en tassen te controleren.
 • Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen.
 • In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2022
Do 15, vr 16 september: 13.00 – 22.00 uur
Za 17, zo 18 september: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Wonen&Co presenteert de nieuwste trends, live binnenkijkers, mooiste merken, Hollands design en een programma vol workshops, lezingen en adviezen.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram