ADVIES | Even voorstellen: Bert van Vesta

Het Adviescafé en de adviesgesprekken zijn al jaren een populair onderdeel van Wonen&Co. En met goede reden: het is dé plek waar je in een tijdsbestek van 20 minuten gratis advies krijgt van de beste en leukste specialisten uit de woonbranche. Wij gingen in gesprek met één van gezichten die het Adviescafé in september kleurt. Voor ons een bekende, iemand die al 8 jaar op onze beurs te vinden is. We hebben het over Bert Postma van Vesta.

Even voorstellen

Mijn naam is Bert Postma, inmiddels ben ik al 11 jaar werkzaam bij Vesta als interieurontwerper. Dit jaar mag ik voor de 8ste keer deelnemen aan Wonen&Co. Ik ben te vinden in het Adviescafé en kijk graag met jou mee naar de opties voor verbouwen, nieuwbouw en herindeling van je woning.

Waar Bert voor staat

Een goed voortraject zie je terug in het eindresultaat.

Kwaliteit en een goed doordacht ontwerp staat bij mij bovenaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lichtplan, positie van de keuken en/of haard. Een goed voortraject zie je terug in het eindresultaat. Ik vind het belangrijk om van begin tot eind betrokken te zijn bij het proces. Hierdoor kun je met elkaar snel schakelen en zorg je met alle partijen voor een goed proces.

Favoriete ruimte in huis

Mijn favoriete ruimte in huis is de eethoek. Hier eten we met het gezin, vrienden en familie en wordt er natuurlijk ook wel eens gewerkt. De tafel staat midden in de ruimte met uitzicht op de, goed verlichte, tuin. Er is veel aandacht besteed aan het lichtplan voor zowel binnen als buiten, daardoor wordt de tuin een verlengde van de eethoek.

Favoriete woontrend van dit moment

De laatste jaren zie je vaak de visgraat vloer en metalen zwarte deuren voorbij komen. Dit is erg mooi een tijdloos, maar zelf hou ik wel van een twist. Ik hou van een warme maar moderne stijl. Denk dan bijvoorbeeld aan natuurtinten (zoals taupe), stalen deuren met een bronzen afwerking en een strakke pvc vloer met bijvoorbeeld een tegelprint.

Wat je van Bert kunt verwachten

Zoals eerder genoemd vind ik het belangrijk om de klant van begin tot eind te helpen en begeleiden. Door mijn jarenlange ervaring in de praktijk heb ik ook veel kennis en inzicht als het gaat om nieuwbouw projecten en verbouwingen. Vooral het lichtplan vind ik een belangrijke basis, dit wordt snel vergeten maar bepaald de sfeer in je interieur.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram