ADVIES | Even voorstellen: Cobie van Geen 13 Interieurs

Het Adviescafé en de adviesgesprekken zijn al jaren een populair onderdeel van Wonen&Co. En met goede reden: het is dé plek waar je in een tijdsbestek van 20 minuten gratis advies krijgt van de beste en leukste specialisten uit de woonbranche. Wij gingen in gesprek met één van gezichten die het Adviescafé in september kleurt en ontdekten dat ze houdt van een tikkie eigenwijs en lekker kunstig. We hebben het over Cobie van der Meer van Geen 13 Interieurs.

Even voorstellen

Ik ben Cobie van der Meer van Geen 13 Interieurs uit Assen. Wonen&Co en ik werken dit jaar voor het eerst samen! Ik ga gedurende alle vier de dagen van de beurs interieuradvies geven in het Adviescafé. 

Waar Cobie voor staat

Het zal kunstig zijn en in elk geval 'geen 13 in een dozijn', want dat heeft de hele straat al! 

Geen 13 Interieurs betekent een interieur dat net een tikkie eigenwijs is, kleurrijk, uitgesproken en 'typisch jij'. Het zal kunstig zijn en in elk geval 'geen 13 in een dozijn', want dat heeft de hele straat al! 

Favoriete ruimte

Dat is lastig kiezen tussen de werkkamer en de keuken. Ik ben onlangs helemaal los gegaan in de werkkamer met twee verschillende soorten behang, een vintage bureau en de muren en het plafond heb ik in dezelfde tint gesausd.

Toen we vorig jaar een nieuwe keuken hebben gekocht heb ik zelf de muur betegeld met prachtige olijfkleurige tegels. In beide ruimtes voel ik me helemaal thuis en krijg ik energie van de kleuren en prints. 

Favoriete woontrend van dit moment

Verschillende elementen van de huidige woontrends combineer ik graag in mijn ontwerpen. De organische vormen die je veel ziet zijn prachtig en in nieuwbouwwoningen doen ze wonderen voor de sfeer. Het geeft gelijk veel meer zachtheid en doorbreekt de rechte vormen en strakke lijnen. De aardse kleuren en materialen uit de retrotrend gebruik ik graag. Denk aan groen en rotan. En ik maak graag combinaties die niet voor de hand liggen en die men vaak in eerste instantie spannend vindt. Dat maakt de resultaten juist verrassend en persoonlijk. Waar het kan, gebruik ik graag duurzame materialen en voeg ik vintage meubels toe tot er een eclectisch geheel ontstaat. 

Wat je van Cobie kunt verwachten

Mijn kracht als interieurontwerper zit hem denk ik in ruimtelijk en technisch inzicht en in visualiseren middels handmatige tekeningen. Ik kan de klant goed aanvoelen en een vertaalslag maken naar een uniek interieur dat niet alleen mooi en onderscheidend is, maar ook functioneel en duurzaam. 

Verlichting vind ik erg belangrijk en ik werk tot in de details. Ik denk bijvoorbeeld ook graag mee over accessoires en servies. Ik zie snel een totaalplaatje en dit vertaal ik in een ontwerp en plan waar de klant direct mee aan de slag kan. 

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram