De Stijlfavorieten: 6 influencers en interieurstylisten

Influencers en interieurstylisten laten tijdens Wonen&Co inspirerende stijlkamers zien. Hier vertellen ze over hun stijl, het verhaal erachter en wat bezoekers van hun stijlkamers kunnen verwachten. Tijdens de beurs kun je op jouw stijlfavoriet stemmen.

Mariska van Mariscasa / @mariscasa

,,Je zou mijn stijl als Japandi kunnen samenvatten: veel natuurlijke invloeden en organische vormen. Ik houd heel erg van spelen met allerlei materialen. Als je zoals ik niet met veel kleur werkt, dan is het juist leuk om verschillende materialen – hout, metaal, een lekker zacht boucléstofje - met elkaar te mixen. Het allerleukst vind ik het om te kringlopen en daarna dingen zelf te maken. Op de beurs vul ik een rustige setting aan met hier en daar een leuk printje. En een paar leuke DIY’s uiteraard.”

Annemarie van Styling by Annemarie / @stylingbyannemarie

,,Ik houd van vrolijkheid en speelsheid en dat zie je terug in mijn werk. Ik werk veel met contrasten: design met oude elementen, vierkante én ronde objecten, harde en zachte materialen. Ook laat ik graag de natuur terugkomen, met bijvoorbeeld hout of mos. Tijdens Wonen&Co wil ik mensen inspireren met gewaagde (kleuren)combinaties en speelse, verrassende elementen. Ik denk dat het geheel eruit gaat knallen en dat mensen gelijk zien: dát is een stijlstudio van Annemarie!”

Eline van Studio Skiss / @studio.skiss

,,Mijn stijl staat voor een rustige basis met natuurlijke materialen en strakke lijnen, aangevuld met een stoere portie lef. Lef toon ik, door elementen te gebruiken die echt de aandacht trekken. Mijn kracht is, dat ik een interieur in balans kan brengen. Ik maak graag fotorealistische 3D-beelden, die maken keuzes voor klanten makkelijker. Op Wonen&Co maak ik een stijlstudio die in balans is, met natuurlijke kleuren en een toefje retro.”

Karin van Interior by Karin / @woonenzostyling

,,Mijn stijl is rustig en natuurlijk. Ik werk veel met hout, aardetinten, planten en zachte stoffen. Al moet dit laatste wel praktisch zijn; met jonge kinderen is bijvoorbeeld een afneembare stof vaak beter. Verder gebruik ik in het interieur producten anders dan waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn. Tijdens Wonen&Co kunnen mensen plaatsnemen in mijn stijlkamer met fauteuil, bijzettafel, staande lamp en mooie accessoires, zoals een kandelaar, hangplant, spiegel en decoratieve bordjes. Ik vind dat persoonlijke items een interieur verrijken, dus die zie je hier ook.”

Nanda van Nanda's Kids / @nandaskids

,,Kinderkamers die door mij zijn ingericht, voelen toegankelijk en warm. Dat realiseer ik door natuurlijke materialen te combineren met lichte tinten en warme kleuren. Een vrolijk printje geeft een grappig accent. Eén of meerdere bijzondere items zorgen ervoor dat het geen ‘standaard’ kamer wordt. Mijn stijlkamer op Wonen&Co is een speelkamer, met een frisse groene kleur, veel hout en hier en daar een terracotta accent. Op de wand komt een behang uit mijn eigen lijn.”

Rianne van Studio Nyma / @studio_nyma

,,Mijn stijl is een combinatie van Scandinavische en Japanse invloeden. Minimalistisch, met zachte tinten, organische vormen met een vleugje hout. Ik houd van rust, dus ook in mijn interieur. Ik vind dat je interieur een plek moet zijn waar je volledig moet kunnen ontspannen. Ons interieur heeft deze rust, wat heel fijn is na bijvoorbeeld een drukke dag werken. In mijn stijlstudio op Wonen&Co laat ik zien dat je met zachte, warme, ton sur ton kleuren toch een heel gezellig en fijn interieur kan creëren, zonder dat dit saai en eentonig wordt.”

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram