Deelnemen

Profiteer van het directe contact met duizenden woonliefhebbers op Wonen&Co! Wegens corona maakten we in 2022 nog een uitstapje naar september, nu zijn we definitief terug in het vroege voorjaar. Op 9, 10, 11 en 12 maart 2023, met een gloednieuw thema ‘Play’. We werken iedere editie met zo’n 200 specialisten uit de woonbranche samen. Ontdek op deze pagina wat Wonen&Co voor jou kan betekenen.

Wonen&Co is een evenement van Mediahuis Noord, bekend van print- en online edities van Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en tientallen week- en nieuwsbladen, maar ook landelijke titels als De Telegraaf en NRC. Met deelname aan Wonen&Co profiteer je altijd van het 1.000.000+ bereik van Mediahuis Noord, want ieder pakket bevat standaard een leuk mediacomponent.

Tijdens Wonen&Co gaan we spelen met ideeën en meer wooninspiratie, een grotere beursvloer met een andere routing, we nemen afscheid van bepaalde onderdelen, maar verwelkomen tegelijkertijd nieuwe. Succesnummers als het Adviescafé en de trendhallen blijven. Ontdek de ideeën en mogelijkheden in onze nieuwste brochure. Hierin ontdek je ook meteen de vernieuwde plattegrond.

Klik hier om de brochure inclusief tarievenkaart van Wonen&Co te openen

Ontdek de speciale themapleinen en bijbehorende pakketten
1. Trend

In de trendhallen presenteert Wonen&Co de nieuwste trends, merken en kleuren. Van intieme presentaties tot grote huizen: alles is mogelijk. Ons productieteam kan jouw stand desgewenst casco voor je klaarzetten inclusief wanden, verlichting en tapijt. Uiteraard kun je het ook volledig zelf bouwen.

Om enige houvast te geven, hebben we vier voorbeeldpakketten voorbereid. Bekijk ze hier.

2. Straat der Favorieten

Eén van de leukste onderdelen van Wonen&Co is de Straat der Favorieten. Het is dé shoppingstraat van de woonbeurs. Bezoekers shoppen hier plaids, kaarsen, manden, klokken, kandelaars, servies en heel veel ander moois. De Straat der Favorieten heeft volledig haar eigen look & feel, identiteit en sfeer. Ons productieteam zet de stores in de Straat der Favorieten helemaal voor je klaar, inclusief tafel of een desk, verlichting, wanden en dit jaar voor het eerst ook een eigen berging en café.

Wat ook typisch Straat der Favorieten is, zijn de speciale prijzen. De Straat is bewust aantrekkelijker geprijsd dan de rest van de beursvloer. In ieder pakket zit bovendien een productaankondiging in de printedities van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Deze plaatsen we door via onze socials. Bekijk de pakketten hier.

3. Groen

Het vroege voorjaar is dé periode om de tuinideeën tot uitvoer te brengen. Op ons themaplein Groen verwelkomen we snelle sfeermakers – planten en buitenmeubels – en het grote werk – hoveniers, houtbouwers en onder meer kassen. Onze interieurs vergroenen en onze tuinen zijn de nieuwste woonkamers, op de woonbeurs mixen en matchen we er daarom lustig op los.

Wat typisch Groen is, zijn de speciale prijzen. We hebben het bewust aantrekkelijker geprijsd. Bekijk de speciale tarieven hier.

4. Adviescafé

Het Adviescafé is al jaren één van de succesnummers van de woonbeurs. Bemachtig een plek als adviseur aan tafel en geef 1-op-1 advies met de bezoeker over zijn of haar woonvragen. Het is bewezen de plek om van een verkennend gratis gesprek door te rollen naar een uitgebreide adviesafspraak na de beurs.

Ons productieteam bouwt het Adviescafé, wij begeleiden het gehele uitnodigingstraject en zetten een speciale campagne uit met als doel om zoveel mogelijk afspraken te generen. Wanneer je je inschrijft voor 4 dagen, kunnen er potentieel 44 adviesgesprekken met je gepland worden. Het Adviescafé heeft haar eigen tarieven. Bekijk ze hier.

5. Foodmarkt

Wandelend over de beurs, een beursbezoek duurt gemiddeld ruim drie uur, krijgt de bezoeker vroeg of laat trek. Op de Foodmarkt scoort de bezoeker een ambachtelijk worstje, sambal, chocolade of iets anders lekkers voor thuis, maar kan het oók meteen de honger stillen op het terras.

De Foodmarkt heeft volledig haar eigen look & feel, identiteit en sfeer. Ons productieteam zet de stores in de Foodmarkt helemaal voor je klaar, inclusief tafel, verlichting en wanden. Typerend voor de Foodmarkt zijn de speciale prijzen. De Foodmarkt is bewust aantrekkelijker geprijsd dan de rest van de beursvloer. Bekijk de pakketten hier.

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram