SHOPPING | Dit shop je bij Cookinglife

De Straat der Favorieten is alsof je in een stad een zijstraatje ontdekt waar de leukste boetiekjes zitten. Hét shopplein van de beurs waar je hebbedingen, woonaccessoires en ander leuks in je mandje gooit, je kunt toegeven aan je shopdrang en misschien wel de beste aankoop in tijden doet. Wat er absoluut niet van je wishlist mag ontbreken? Wij tippen alvast wat musthaves van Cookinglife.

Lampe Berger Giftset Glacon Grijs

Ervaar een heerlijk ruikend interieur met deze vernieuwde Lampe Berger Giftset Glacon Grijs! In deze giftset krijg je een grijze geurbrander gemaakt van transparant glas en een huisparfum. De brander heeft een tijdloze vierkante vorm met zachte, afgeronde hoeken. Laat je huis weer fris ruiken met een van de vele geuren van Lampe Berger.

Studio Tavola Koffiekopjes Earth 200 ml - 6 Stuks

Als je graag rustig servies hebt, maar niet iets dat snel verveelt, dan is deze collectie van Studio Tavola wellicht iets voor jou. De koffiekopjes komen in zes verschillende kleuren en patronen, maar passen uitstekend bij elkaar dankzij de aardse tinten.

WoodWick Kaars Ellipse Fireside

Geniet met WoodWick Fireside van de gezellige geur van een warm, knetterend haardvuur. Daarnaast geeft de houten lont een rustgevend knisperend geluid, alsof de haard aanstaat. Time to relax. Met deze WoodWick geurkaars geniet je ongeveer 50 branduren van een heerlijk geurende kaars, die alle zintuigen prikkelt.

Life is cooking

Over Cookinglife

Cookinglife heeft alles in huis voor de echte kookliefhebber! Van glaswerk en servies voor het dekken van de perfecte tafel tot aan alles wat je nodig hebt voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Bij Cookinglife ben je ervan verzekerd dat je een heerlijk gerecht op tafel presenteert. Bekijk meer moois op www.cookinglife.nl.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram