SHOPPING | Dit shop je bij Jay Hill

De Straat der Favorieten is alsof je in een stad een zijstraatje ontdekt waar de leukste boetiekjes zitten. Hét shopplein van de beurs waar je hebbedingen, woonaccessoires en ander leuks in je mandje gooit, je kunt toegeven aan je shopdrang en misschien wel de beste aankoop in tijden doet. Wat er absoluut niet van je wishlist mag ontbreken? Wij tippen alvast wat musthaves van Jay Hill.

Jay Hill Silhouette

Het servies in de kleur Silhouette is onderdeel van de Jay Hill Seychellen serie. De producten uit de collectie hebben een voelbaar geribbelde rand geïnspireerd door de prachtige schelpen die te vinden zijn op de eilanden van de Seychellen.

Jay Hill Steakmessen Laguiole Rozenhout

Snij zonder enige moeite door jouw steak met de Jay Hill steakmessen. Deze stijlvolle messen beschikken over een elegant handvat gemaakt van rozenhout. Dankzij het gladde snijvlak snij je gemakkelijk door je vlees heen! De steakmessen worden geleverd in een luxe houten kist.

Jay Hill Borrelplank Marmer Groen

Marmer is helemaal terug van weggeweest! Geef je keukeninrichting een boost met de Jay Hill borrelplank marmer groen. De plank is perfect te gebruiken voor het serveren van hapjes tijdens een gezellig avondje borrelen. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden als snijplank en serveerplank.

Betaalbare luxe

Over Jay Hill

Het merk Jay Hill staat voor betaalbare luxe. Van serviessets tot alles voor het organiseren van een geslaagde borrelavond. Kortom: Jay Hill heeft producten voor elk moment van de dag! Bekijk meer moois op www.jayhill.com.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram