SHOPPING | Dit shop je bij Van René

De Straat der Favorieten is alsof je in een stad een zijstraatje ontdekt waar de leukste boetiekjes zitten. Hét shopplein van de beurs waar je hebbedingen, woonaccessoires en ander leuks in je mandje gooit, je kunt toegeven aan je shopdrang en misschien wel de beste aankoop in tijden doet. Wat er absoluut niet van je wishlist mag ontbreken? Wij tippen alvast wat musthaves van Van René.

Vazen zeegras

Deze hand gevlochten vazen zijn gemaakt van zeegras, en zijn voorzien van een ijzeren frame aan de binnenkant. Met deze vazen creëer je meteen een gezellige en natuurlijke sfeer in je huis. Een vaas die je kunt gebruiken voor droogbloemen, pluimen, takken en eventueel verse bloemen en verkrijgbaar in 2 maten. Een mooie eyecatcher voor in je huis! De vazen zijn met de hand gemaakt van 100% zeegras, een plant die van nature onder water groeit.

Wasmanden moongrass

Deze grote wasmanden gemaakt van moongrass zijn ideaal voor in de badkamer en slaapkamer. Rond, naturel en voorzien van een deksel, in 2 formaten. Met deze manden slingert er geen was meer in de badkamer of slaapkamer. Maar uiteraard ook erg handig als opberger in huis voor je plaids, speelgoed of andere spullen die je wilt opruimen. 

Kussens Jute

Handgemaakte stoere kussens gemaakt van jute. Breng sfeer in je huis met diverse jute kussens uit de collectie Van René. Combineer met de vierkante en ronde kussens voor een speels effect in je woonkamer, onder de veranda of in je tuinhuis. Diverse afmetingen verkrijgbaar.

Van René maakt wonen leuker

Over Van René

Welkom in de wereld Van René. 

"Ik werk dagelijks met veel plezier en passie aan de collectie die we regelmatig uitbreiden. Luisterend naar vraag en aanbod kijk ik naar wat mogelijk is, en laten we mooie producten maken van natuurlijke materialen die aansluiten op de rest van de collectie. Met aandacht en zorg voor duurzaamheid en eerlijke prijzen."  

De collectie bestaat uit diverse soorten manden (groot en klein) en woonaccessoires zoals bijvoorbeeld vloerkleden, vazen en kussens. Maar ook voor tafelaccessoires zoals onderzetters, placemats en pannenonderzetters kun je bij René terecht. Nieuwsgierig geworden? Bezoek Van René in de Straat der Favorieten. Hij heet je graag welkom!

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram