SHOPPING | Dit shop je bij Yourdailyteacup

De Straat der Favorieten is alsof je in een stad een zijstraatje ontdekt waar de leukste boetiekjes zitten. Hét shopplein van de beurs waar je hebbedingen, woonaccessoires en ander leuks in je mandje gooit, je kunt toegeven aan je shopdrang en misschien wel de beste aankoop in tijden doet. Wat er absoluut niet van je wishlist mag ontbreken? Wij tippen alvast wat musthaves van Yourdailyteacup.

Losse thee

Natuurlijk zal Yourdailyteacup veel van de losse theesoorten meenemen. Ze hebben meer dan 160 verschillende soorten thee in de winkels en zullen een groot deel op de beurs tonen. Ontdek verrassende smaken zoals Elderflower Peach, Winter Orange Cake en New Love. 

Teministeriet

Bij Yourdailyteacup houden ze van duurzaamheid, mooie looks én kwaliteit. Daarom hebben zij onlangs het Zweedse merk Teministeriet toegevoegd. Kwalitatieve thee, maar met het gemak van een duurzaam theezakje. Zo hebben ze verschillende lijnen en zullen ze een kleurrijk deel meenemen naar de beurs.

Adventskalender

Ieder jaar heeft Yourdailyteacup een heerlijke thee adventskalender! 24 lekkere losse theesoorten die je helpen aftellen tot aan kerst. Dagelijks een nieuw smaakje uitproberen om zo nieuwe smaken te ontdekken of te onderzoeken welke soorten je lekker vindt. Als het meezit, is hij op tijd af en kan hij mee naar de beurs.

Yourdailyteacup: een theebelevingsstore

Over Yourdailyteacup

Een heuse theebelevingsstore! Founder Rensina vindt dat thee meer is dan een theezakje heen en weer hengelen in je hete water. Nee, thee is veel meer dan dat. Een genietmomentje op je dag, onder het genot van een passende thee even bijkomen en vooral lekker veel keus. Voor iedereen wel iets passends. In de winkels kun je terecht voor losse thee, accessoires, mooi servies, chocola, workshops of een hightea, kortom de complete theebeleving!

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram