Dit was Wonen&Co de beurs 2020

"Het waren 2,5 fantastische uren”. 150 minuten. 9.000 seconden. Exact zo lang duurde de jubileumeditie dit jaar van Wonen&Co de beurs. Terwijl de eerste 1.500 bezoekers de woonbeurs beleefden, sprak minister-president Rutte donderdag – tijdens de eerste openingsdag van de woonbeurs – om 15.15 uur het land toe. Evenementen tot 100 bezoekers werden afgelast, zo luidde één van de maatregelen. De aangescherpte situatie, als gevolg van het coronavirus, bracht een onmiddellijk halt aan wat een mooi woonfeest had moeten worden. Het enige wat nu rest zijn de herinneringen en gelukkig een album vol mooie foto’s.

Aan iedere editie van Wonen&Co de beurs gaan maanden van voorbereidingen vooraf. Samen met standhouders worden de plannen gesmeed, campagnes uitgerold, tijdelijke winkels geschetst en opgebouwd, verhalen geschreven en wat al niet meer. Een woonbeurs bedenk en bouw je niet van 9 tot 5. Hier hebben alle betrokkenen bloed, zweet en tranen in zitten. Dat maakt de emotie bij iedereen met hart voor de woonbeurs misschien nu wel des te groter. Tegelijkertijd was het besluit om de woonbeurs stop te zetten een onvermijdelijke. De actuele situatie is simpelweg groter.

Bedankt

Iedereen die zich – op wat voor manier dan ook – heeft ingezet voor Wonen&Co de beurs 2020: een mega ‘dank je wel’ voor jullie allemaal. We vinden het geweldig hoe iedereen in betrekkelijke rust het bericht tot zich heeft genomen en daar onmiddellijk naar is gaan handelen. Op dit moment hebben we met alle betrokkenen contact opgenomen en streven we ernaar om Wonen&Co de beurs 2020 samen zo goed mogelijk af te sluiten.

Foto’s

Wat voor nu rest is een fotoalbum van de vijftiende editie van Wonen&Co de beurs. Gelukkig was onze fotograaf Marten één van de eerste bezoekers. Dankbaar schoot hij alsnog zijn camera vol. Bekijk hieronder alvast een sneak peek van 2020 en klik hier voor meer foto's van onze beurzen!

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram