Laurens Coffee combineert ambacht, koffie en muziek

Even voorstellen: Ik ben Edwin Laurens, eigenaar van Laurens Coffee en Audio Artistiek. In het oeroude Drentse esdorp Vries vind je onze coffee & music specialty store en in Tynaarlo de branderij. Mijn missie is om met een mix van ambacht, duurzame koffiebonen en muziek, je kennis te laten maken met goede en betaalbare koffie. Klinkt goed nietwaar?

Favoriete woontrend

Bijna elke ruimte van je huis is geschikt voor het drinken van een kop goede koffie. Waar je je koffie drinkt, hoe je ‘m zet dat is voor iedereen anders. Wat mij betreft past de trend Wabi-Sabi daar het beste bij. Het kent geen regels en laat je inzien dat dingen mooi zijn zoals ze zijn. Het liefst op een duurzame manier die bij jou past.

Alles aan koffie drinken en muziek luisteren is emotie, nostalgie en beleving.

Favoriete koffiemoment

Goede koffie en muziek brengen samen. Koffie en muziek staan op de achtergrond bij sommige van de belangrijkste momenten in mijn leven. Het neemt mij mee naar een herinnering, een plaats of een gevoel. Alles aan koffie drinken en muziek luisteren is emotie, nostalgie en beleving. Mijn favoriete koffiemoment? The first coffee in the morning! Of die op een zonovergoten terras met vrienden en familie.

Wat je van Edwin kunt verwachten

Volgens mij bespaart een beetje kennis over koffie en het aanspreken van je zintuigen een hoop slechte koffiemomenten. Op de beurs, en in Vries, leren we je proeven en geven we onze kennis door. We zijn benieuwd wat er nodig is om jouw ultieme koffiemoment te creëren. Daarmee kun je zelfs een voorraad bonen winnen waarmee je het hele jaar, elke dag kunt starten met een kop koffie!

Win een jaar lang gratis koffie

Wil jij, net als Edwin, 365 dagen lang, elke dag starten met een vers kopje koffie gemaakt van de beste, lokaal gebrande koffiebonen? Wonen&Co lanceert in samenwerking met Laurens Coffee dé perfectie actie voor jou. Elke maand valt er een verpakking Laurens Coffee á 250 gram op je deurmat. De spelregels zijn simpel: omschrijf via laurenscoffee.nl/koffiewinnen jouw perfecte koffiemoment en maak kans. De actie loopt tot en met 18 september.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram