Presentaties The Substitute: Maak een duurzame transitie in huis 

Met tweede- of derdehands meubels in huis creëer je een onderscheidend interieur en ben je meteen duurzaam bezig. Duurzaamheid is één van de thema’s deze editie van Wonen&Co. Je shopt niet alleen op een duurzame manier bij onder meer Bij de Tijd, de Handelsfabriek, Hemplin en GreenMansion, je leert ook veel over duurzame alternatieven in huis. 

In de Trendclub van Wonen&Co, waar de hele dag door presentaties worden gegeven, vertelt Machteld Rijnten van The Substitute over het maken van een duurzame transitie in huis. The Substitute is een groeiende community van ruim zeventig duurzame woonmerken en ontwerpers. Het wil de consument bewust maken van de negatieve gevolgen van fast furniture en een duurzaam alternatief bieden voor woninginrichting. 

Handige tool 

Machteld maakt tijdens haar presentatie gebruik van het SUB-model, een handige tool om duurzame alternatieven voor het interieur in beeld te brengen. Na de presentatie krijg je het model mee naar huis, zodat je – eenmaal thuis – meteen aan de slag kunt.  

De presentaties van The Substitute tijdens Wonen&Co 2022 worden gratis aangeboden. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven, maar wees uiteraard wel op tijd.

Machteld Rijnten, Foto: Tessa Posthuma de Boer

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram