ADVIES | Even voorstellen: Marlinde van Marlinde styling & advies

Het Adviescafé en de adviesgesprekken zijn al jaren een populair onderdeel van Wonen&Co. En met goede reden: het is dé plek waar je in een tijdsbestek van 20 minuten gratis advies krijgt van de beste en leukste specialisten uit de woonbranche. Wij gingen in gesprek met één van gezichten die het Adviescafé in september kleurt. Zij werkt al een aantal jaar met ons samen en is geen onbekende in het Adviescafé. We hebben het over Marlinde Huizinga van Marlinde styling & advies.

Even voorstellen

Mijn naam is Marlinde Huizinga, en ik ontwerp interieurs onder de naam Marlinde styling & advies. Wonen&Co en ik werken al een aantal jaren samen en ook dit jaar schuif ik aan in het Adviescafé om jou te helpen bij al je woonvragen.

Waar Marlinde voor staat

Jij bent je moodboard!

Het gaat erom dat jij je lekker voelt in jouw huis. Daarom kijk ik graag verder dan je moodboard: ik kijk naar jou als persoon, wie je bent, hoe je je beweegt, wat je draagt en wat je belangrijk vindt in het leven. Dat vertaalt zich naar een uniek interieur waar jij je lekker voelt. Kortom: jij bent je moodboard.

Favoriete ruimte in huis

De slaapkamer. De slaapkamer als verlengstuk van je woonkamer: om je in te terug te trekken voor een beetje me-time, om nog even te genieten van een mooie boek of een spannende film of om samen heerlijk tot rust te komen in een sfeer van comfort en luxe.

De slaapkamer leent zich bij uitstek voor het creëren van een uitgesproken sfeer door bijvoorbeeld te kiezen voor diepe kleuren, warme stoffen en goede verlichting waardoor je elke avond weer warm wordt onthaald.

Favoriete woontrend van dit moment

Ik loop warm voor aardse kleuren, ton sur ton effecten en organische vormen. Dat betekent niet dat het saai is, wel dat verhoudingen en kleuren kloppen. Een knipoog of een eyecatcher mag niet ontbreken.

Wat je van Marlinde kunt verwachten

Denken in mogelijkheden! Door het denken in mogelijkheden kom je tot de mooiste resultaten. Met een grote collectiekennis, veel ervaring en een frisse blik kan ik het meest optimale uit een ruimte halen en creëer ik een woonomgeving afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram