Mogelijkheden

Profiteer van het directe contact met duizenden woonliefhebbers op Wonen&Co! We zijn terug in het vroege voorjaar: op 9, 10, 11 en 12 maart 2023. Wonen&Co combineert jaarlijks zo’n 200 specialisten uit de woonbranche. Ontdek op deze pagina wat Wonen&Co voor jou kan betekenen.

In onze online deelnameomgeving hebben we een online wensenformulier gezet, hier kun je al je wensen invullen. Klik hier om de nieuwste brochure vol nieuwe ideeën en mogelijkheden te openen.

Tarieven en voorbeeldpakketten

Losse voorzieningen (incl. plaatsing)

 • Elektra (3kw): €170
 • Elektra (9kw): €225
 • Krachtstroom (32A/18Kw): €270
 • Standverlichting (per spot): €15
 • Vaste internetaansluiting: €175

Andere voorzieningen

Relatiekaarten, exposantenpassen en AV-apparatuur zijn via ons te bestellen. Ook brengen we je graag in contact met onze leveranciers van meubilair. Hier ontvang je in aanloop naar het evenement meer informatie over.

Media

 • Redactioneel kader print en online van 250 woorden (Dagblad van het Noorden, Wonenenco.nl, socials): €1.000
 • 1/1 pagina advertentie beursspecial*: €2.250
 • 1/2 pagina advertentie beursspecial*: €1.250
 • 1/4 pagina advertentie beursspecial*: €750
 • 1/8 pagina advertentie beursspecial*: €445
 • 1/1 pagina advertentie beursmagazine**: €400
 • 1/2 pagina advertentie beursmagazine**: €300

*beursspecial: Dagblad van het Noorden (bereik 300.00 lezers)
**beursmagazine: uitgifte op de beurs

Voorbeeldpakketten

Straat der Favorieten

Eén van de leukste onderdelen van Wonen&Co is de Straat der Favorieten. Het is dé shoppingstraat van de woonbeurs. Bezoekers shoppen hier plaids, kaarsen, manden, klokken, kandelaars, servies en heel veel ander moois. De Straat der Favorieten heeft volledig haar eigen look & feel, identiteit en sfeer. Ons productieteam zet de stores in de Straat der Favorieten helemaal voor je klaar, inclusief tafel of een desk, verlichting, wanden en dit jaar voor het eerst ook een eigen berging en café.

Wat ook typisch Straat der Favorieten is, zijn de speciale prijzen. De Straat is bewust aantrekkelijker geprijsd dan de rest van de beursvloer. In ieder pakket zit bovendien een productaankondiging in de printedities van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Deze plaatsen we door via onze socials.

Pakketten

Groen

Het vroege voorjaar is dé periode om de tuinideeën tot uitvoer te brengen. Op ons themaplein Groen verwelkomen we snelle sfeermakers – planten en buitenmeubels – en het grote werk – hoveniers, houtbouwers en onder meer kassen. Onze interieurs vergroenen en onze tuinen zijn de nieuwste woonkamers, op de woonbeurs mixen en matchen we er daarom lustig op los. Wat typisch Groen is, zijn de speciale prijzen. We hebben het bewust aantrekkelijker geprijsd.

Foodmarkt

Wandelend over de beurs, een beursbezoek duurt gemiddeld ruim drie uur, krijgt de bezoeker vroeg of laat trek. Op de Foodmarkt scoort de bezoeker een ambachtelijk worstje, sambal, chocolade of iets anders lekkers voor thuis, maar kan het oók meteen de honger stillen op het terras.

De Foodmarkt heeft volledig haar eigen look & feel, identiteit en sfeer. Ons productieteam zet de stores in de Foodmarkt helemaal voor je klaar, inclusief tafel, verlichting en wanden. Typerend voor de Foodmarkt zijn de speciale prijzen. De Foodmarkt is bewust aantrekkelijker geprijsd dan de rest van de beursvloer. 

Pakketten

Adviescafé

Het Adviescafé is al jaren één van de succesnummers van de woonbeurs. Bemachtig een plek als adviseur aan tafel en geef 1-op-1 advies met de bezoeker over zijn of haar woonvragen. Het is bewezen de plek om van een verkennend gratis gesprek door te rollen naar een uitgebreide adviesafspraak na de beurs.

Ons productieteam bouwt het Adviescafé, wij begeleiden het gehele uitnodigingstraject en zetten een speciale campagne uit met als doel om zoveel mogelijk afspraken te generen. Wanneer je je inschrijft voor 4 dagen, kunnen er potentieel 44 adviesgesprekken met je gepland worden. Het Adviescafé heeft haar eigen tarieven.

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram