ADVIES | Even voorstellen: Nanno van Vesta

Het Adviescafé en de adviesgesprekken zijn al jaren een populair onderdeel van Wonen&Co. En met goede reden: het is dé plek waar je in een tijdsbestek van 20 minuten gratis advies krijgt van de beste en leukste specialisten uit de woonbranche. Wij gingen in gesprek met één van gezichten die het Adviescafé in september kleurt. In 2020 stond hij voor het eerst, maar was dit helaas van korte duur. Deze editie staat hij er weer om je van verbouw-, nieuwbouw, en interieuradvies te voorzien. We hebben het over Nanno van der Poel van Vesta.

Even voorstellen

Mijn naam is Nanno van der Poel, 3 jaar werkzaam bij Vesta als interieurontwerper. De eerste keer dat ik op Wonen&Co stond, was helaas de sluiting door het coronavirus. Het adviseren van de klant bij verbouw-, nieuwbouw- en interieuradvies op het adviesplein is ontzettend mooi om te doen.

Waar Nanno voor staat

Samen met de klant het mooist mogelijke resultaat behalen.

Samen met de klant het mooist mogelijke resultaat behalen.

Favoriete ruimte in huis

Mijn favoriete ruimte in huis is de woonkamer, het liefst gecombineerd met de tuin. Het binnen naar buiten combineren en andersom. Gebruik van natuurlijk materialen en beplanting zijn een pré. Een comfortabele woonsfeer staat hierbij voorop.

Favoriete woontrend van dit moment

Ik vind vooral de combinatie van verschillende stijlen erg mooi. Strak afgewisseld met een klassiek kastje van oma. Of juist een mooie design klassieker.

Wat je van Nanno kunt verwachten

Door mijn kennis die ik opgedaan heb in de afgelopen 21 jaar kan ik mij snel verplaatsen in de klant en er samen met hen een mooi traject van maken. Hierbij houd ik rekening met de wensen, maar ook met de mogelijkheden.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram