SHOPPING | Dit shop je bij Oosterom Verlichting & Wonen

De Straat der Favorieten is alsof je in een stad een zijstraatje ontdekt waar de leukste boetiekjes zitten. Hét shopplein van de beurs waar je hebbedingen, woonaccessoires en ander leuks in je mandje gooit, je kunt toegeven aan je shopdrang en misschien wel de beste aankoop in tijden doet. Wat er absoluut niet van je wishlist mag ontbreken? Wij tippen alvast wat musthaves van Oosterom Verlichting & Wonen.

Tafellamp Corners van Blij Design

Zij maken lampen waar iedereen blij van wordt, laten zich inspireren door natuurlijke vormen en het lijnenspel wat daardoor ontstaat. Trots zijn zij omdat deze producten in Drenthe handmatig worden geproduceerd. Blij Design produceert op een zo duurzaam en eerlijk mogelijke manier. Een deel van de Blij Design collectie is te zien op de beurs bij Oosterom Verlichting & Wonen, waaronder deze parel.

Wollen dekens en kussens van Steiner1888 

Dekens en kussens van 100% merinowol. Zachte, elegante, ademende heerlijk warme dekens en kussens. Ambachtelijk gemaakt in Oostenrijk van natuurlijke materialen en met eerbied voor de dieren. Echte wol is warm in de winter en koel in de zomer. Zo werkt het materiaal ook in alle weersomstandigheden voor bijvoorbeeld het merinoschaap.

Led-kaarsen

Niet van echt te onderscheiden LED-kaarsen. In vele trendy kleuren en afmetingen. Gemaakt van echte paraffine en met een prachtige kaarsvet-imitatie. Ze werken op batterijen, zijn erg zuinig in energieverbruik en zijn, met de los verkrijgbare afstandsbediening, eenvoudig aan en uit te zetten. Tevens zijn de kaarsen voorzien van een zelf in te stellen timer.

Een sfeervolle mix van verlichting, duurzame woonaccessoires en stoer vintage

Over Oosterom Verlichtingen Wonen

Oosterom Verlichting & Wonen is sinds 2010 gevestigd in Roden. Ze hebben een sfeervolle mix van verlichting, duurzame woonaccessoires en stoer vintage. Verlichting kan erg moeilijk zijn, maar gelukkig hebben ze een ruime collectie sfeervolle of juist functionele verlichting passend in iedere woonstijl. Je krijgt bij hun de aandacht die je verdient. Kom je er in de winkel nog niet uit? Ze geven ook vrijblijvend lichtadvies aan huis! 

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram