Welke unieke Wonen&Co-shopper wil jij?

De afgelopen jaren gingen tienduizenden gratis Wonen&Co-shoppers als warme broodjes over de tassenbalie. Vanaf deze editie gooit Wonen&Co het over een andere boeg. We vinden een duurzame toekomst en het maatschappelijke belang belangrijk. We werken daarom samen met Vanhulley om 17 unieke Wonen&Co-shoppers te maken.

Vanhulley biedt een werk-leer traject voor vrouwen. Niet zomaar vrouwen, maar vrouwen die bijvoorbeeld zijn gevlucht uit Oekraïne en dolgraag een kans willen om serieuze stappen te zetten richting een betere toekomst.

Geïnspireerd op zeventien jaar Wonen&Co hebben de vrouwen van Vanhulley zeventien verschillende Wonen&Co-tassen gemaakt. Ze zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt van restmateriaal van eerdere edities van Wonen&Co en andere evenementen. Kies bijvoorbeeld voor tas Anna en maak kans op de limited edition die Anna heeft gemaakt. Vul bij de tassenexpositie op Wonen&Co in welke tas jouw favoriet is en maak kans. 

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram