Welkom in Lenie’s droomwereld 

Toen Lenie Lomulder tien jaar geleden aan het begin van haar ‘bloemstyling’-carrière stond, droomde ze ervan ooit een prominente plek op de beurs van Wonen&Co te hebben. En moet je de trotse Drentse nu zien: op de voorpagina van deze special. Te midden van datgene waar ze blij van wordt: bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Haar bedrijf Anders Bloemstyling in Beilen heet niet voor niets zo: ,,Bij mij is alles mogelijk, als het maar anders dan anders is.”  

Bij haar geen standaard bloemstukken, maar unieke, persoonlijke statements, voor welke gelegenheid dan ook. Of het nu om een begrafenis of een bruiloft gaat: Lenie maakt er letterlijk en figuurlijk iets groots van: ,,Het is altijd iets wat past bij de gelegenheid en de personen waar het om gaat. Een origineel en opvallend stuk, uniek in bloemenkeuze, verwerking en uitstraling. Bloemen maken het plaatje compleet.” 

Naast bloemdecoraties voor bruiloften en begrafenissen verzorgt Lenie’s bedrijf de fleurige aankleding van evenementen, passend bij de sfeer en identiteit van het gebeuren. Dit jaar gaat haar droom van tien jaar geleden in vervulling, met een opvallende presentatie bij Wonen&Co de beurs. Lenie ontwikkelde twee Instagrammable bloemenboxen. Levensgrote ‘fotoboots’ waar je jezelf kunt vereeuwigen tussen de bloemen, alleen of met je partner, vriend(in) of bestie. ,,Een droomwereld waar je vrolijk van wordt, inspiratie van krijgt en je speciaal voelt”, lacht Lenie. ,,Al je dromen kunnen uitkomen, ook al leef je met beperkingen en ben je anders dan anderen. Ik ben er het levende bewijs van.” 

Lenie werd namelijk geboren met een hersenbeschadiging waardoor haar rechterzijde slechts voor de helft goed functioneert. Deze beperking heeft haar niet tegengehouden haar dromen na te jagen. ,,Anders is uniek”, is Lenies motto. ,,Denk niet in beperkingen maar juist in kansen en mogelijkheden. Iedereen kan zijn doel behalen en dromen waarmaken. Ik weet dat uit ervaring. Als je ergens voor gaat, is alles mogelijk.”  

Die boodschap heeft ze ook in haar twee Wonen&Co-boxen verwerkt. ,,Mijn droom is uitgekomen. De twee Wonen&Co-boxen symboliseren mijn droomwereld waar iedereen welkom is. Ik hoop dat het een inspiratiebron is voor iedereen die een droom heeft.”  

Tekst: Sybylle Kroon

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram