Wonen&Co terug in vroege voorjaar: 9 | 10 | 11 | 12 maart 2023

Wegens corona maakten we in 2022 een uitstapje naar september. Nu is het woonevenement definitief terug in het vroege voorjaar: de zeventiende editie van Wonen&Co staat gepland op 9, 10, 11 en 12 maart 2023. Wonen&Co trekt jaarlijks duizenden woonconsumenten naar MartiniPlaza Groningen en verbindt deze met zo’n 200 specialisten uit de branche. Het is daarmee, naast de vt wonen & design beurs, het belangrijkste woonevenement van Nederland.

In je interieur zijn geen regels. Het enige wat telt, is je eigen smaak. Je kunt op je eigen stukje grond ongestraft spelen met kleuren, lijnen, materialen, vormen en ideeën. Het is niet voor niets dat het beursthema voor deze editie ‘Play’ heet. Of je nou een bonte boel ervan maakt, of minimalistisch modern meer je middle name is, je huis is één grote speeltuin. Net als Wonen&Co. Met het spelen als smeermiddel ontstaan de mooiste plannen en samenwerkingen.

Playground met maximale inspiratie

De trends van nu van zijn veelal exotisch , esthetisch en elegant. We gaan maximaal met kleuren, meubels, accessoires en prints. Waar je deze trends real-life gaat ervaren is in de nieuwste aanwinst van Wonen&Co, dat haar naam dankt aan het beursthema: de Playground. Op de Playground werken meerdere interieurontwerpers samen, hier rollen stuk voor stuk persoonlijke stijlstudio’s uit volop wooninspiratie.

Premièreavond van Wonen&Co

Eveneens nieuw zijn de gewijzigde openingstijden van deze editie. De tijden voor vrijdag (13.00 - 22.00 uur) en zaterdag en zondag (10.00 - 18.00 uur) laten we lekker intact, op donderdag openen in 2023 de deuren vanaf 18.00 uur. En dat gebeurt meteen met een beuker van een openingsavond. De premièreavond van Wonen&Co is exclusief voor klanten, vrienden en relaties van onze standhouders. Voor deze avond zijn daarnaast een select aantal kaarten beschikbaar in de voorverkoop.

Niet alles is nieuw: aan succesnummers blijft Wonen&Co loyaal. Het Adviescafé en de Trendclub met presentaties keren bijvoorbeeld terug, net als de Straat der Favorieten en grote trendhallen, waarvan er in 2023 eentje extra is.

Samenwerken

Wonen&Co werkt voor de beurs samen met grote en intieme woonzaken, populaire merken, nieuwe ontdekkingen, webshops, makers, bouwers, enzovoorts. Van HK Living tot een hovenier, van keukens tot kasten op maat, van zonnepanelen tot zwembaden, van een talent in het interieurvak tot een ervaren interieurarchitect: Wonen&Co is er voor alle smaken in de woonbranche. Ga naar onze online deelnameomgeving om te kijken wat Wonen&Co voor jou kan betekenen.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Wonen&Co presenteert de nieuwste trends, live binnenkijkers, mooiste merken, Hollands design en een programma vol lezingen en adviezen.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram