Wonen&Co Café: de complete woonbeleving

Het Wonen&Co Café is dé plek op de beurs waar je snel, gemakkelijk en naar eigen smaak wooninspiratie opdoet. Hoe je dat doet? Je schuift eenvoudig aan bij één van de trendpresentaties, neemt plaats aan tafel voor gratis (interieur)advies én je kunt bovendien zelf aan de slag bij toffe workshops. Zelfs als je je nieuwsgierigheid vanaf de beursvloer niet kunt bedwingen en slechts voor een ‘rondje kijken’ gaat, is het Wonen&Co Café zeker één van de hotspots van de beurs.

Presentaties

In de presentatieruimte schuif je aan bij presentaties over trends, interieur en hoe je dit kunt vertalen naar je eigen huis. Bloggers, stylisten en interieurspecialisten delen hun tips en tricks om je droomhuis werkelijkheid te maken.

Workshops

Het onderdeel do it yourself (diy) is al heel wat edities een succesnummer op de woonbeurs. Toffe workshops mogen dit jaar dan ook niet ontbreken. Diy-en sluit bovendien naadloos aan op het thema Feelgood, want van zelf creëren word je (meestal) gelukkig.

Adviesgesprekken

Je interieur nieuw leven inblazen? De indeling van een ruimte omgooien? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Plan dan een een-op-een gesprek met een specialist naar keuze. Dit kan een kleurstylist zijn, een Wonen&Co stylist, tuinarchitect of een specialist die je even later ontdekt met een store op de beursvloer. Of het nu je keuken, tuin, badkamer of woonkamer is: voor elk deel van je woning is wel een adviseur te vinden op Wonen&Co de beurs.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram