SHOPPING | Dit shop je bij Juffrouw Pannenkoek Deco

De Straat der Favorieten is alsof je in een stad een zijstraatje ontdekt waar de leukste boetiekjes zitten. Hét shopplein van de beurs waar je hebbedingen, woonaccessoires en ander leuks in je mandje gooit, je kunt toegeven aan je shopdrang en misschien wel de beste aankoop in tijden doet. Wat er absoluut niet van je wishlist mag ontbreken? Wij tippen alvast wat musthaves van Juffrouw Pannenkoek Deco.

Tillandsia in zee-egel met zuignap 

Deze Tillandsia in zee-egel met zuignap plak je eenvoudig op je spiegel in bijvoorbeeld je badkamer of woonkamer. Ook leuk als plant-detail aan een mooie lijst met foto of schilderij

Tillandsia hangend 

Deze Tillandsia bestaat uit flexibele gekrulde langwerpige blaadjes die als een ketting aan elkaar groeien en wel de lengte van 2 meter kunnen bereiken. Het is eigenlijk een plantje zonder begin en zonder einde. Plaats hem in indirect daglicht. 

Omdat ik de stekjes bij iedereen bracht, werd ik op een gegeven moment Juffrouw Pannenkoek genoemd

Over Juffrouw Pannenkoek Deco

De naam Juffrouw Pannenkoek Deco is tot stand gekomen door haar liefde voor planten. "Ik kreeg een pannenkoekplantje dat binnen no-time allemaal babies kreeg. Omdat ik de stekjes bij iedereen bracht, werd ik op een gegeven moment Juffrouw Pannenkoek genoemd. Toen ik mijn bedrijf begon was de naam dus snel bedacht".

"Als geboren eilander haal ik mijn inspiratie onder andere uit zee en strand, het eiland gevoel met zijn vrijheid en respect voor natuur. Ik gebruik bij de decoratie vaak zee-egels, welke ik vaak ook nog verf. Ik houd er van om te combineren, zoals stoer met liefelijk. Zoals bijvoorbeeld de luchtplantjes in combinatie met de zwarte zee-egel. Of de combinatie van meerdere natuurlijke zee-egels met toch een zwarte ertussen. Hang ze op: in groepjes bij elkaar of kies voor een echte blikvanger met de XXXL! Deze zee-egel is wel 15 cm breed!"

Naast de vaste collectie, kiest Juffrouw Pannenkoek Deco elk seizoen een nieuwe kleurencombinatie voor de zee-egels, zodat ze met de trends mee blijven gaan. Behalve hangers met zee-egels, verkopen ze ook losse planten welke zij zelf importeren uit Guatemala. 

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram