Nieuw: de Wonen&Co Premièreavond op donderdag 9 maart

Trek je leukste outfit maar aan en maak je klaar voor Wonen&Co’s nieuwste onderdeel: de Wonen&Co Premièreavond! Op donderdag 9 maart gaan de deuren vanaf 18.00 uur voor een speciale avond waarop je de voorjaarseditie van Wonen&Co als eerste kunt ontdekken.

Wandel als eerste door onze Arcade, waarbij we ons volledig hebben laten inspireren door ons thema ‘Play’ en de huidige nineties-neontrend. Laat de eerste voetafdruk achter op ons designboulevard vol Neerlands trots, ontdek onze verrassende speeltuin en stap binnen in de stijlstudio’s. Zoveel nieuws onder één dak: tijdens de premièreavond ben jij er als eerste bij.

Maar er is meer! Speciaal voor de première van Wonen&Co hebben we huisartiesten opgetrommeld, zijn er kookdemo’s en speciale keynotes, én word je als een echte VIP ontvangen op onze roze loper. We maken er een unieke woonbeleving van. Dit doen we samen met onze vrienden uit de woonbranche, met iedereen die van wonen houdt én met jou. Voor de premièreavond zijn namelijk (beperkt) kaarten te verkrijgen. Koop je tickets hier!

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram