ADVIES | Even voorstellen: Vera van Interieurstudio Vera

Het Adviescafé en de adviesgesprekken zijn al jaren een populair onderdeel van Wonen&Co. En met goede reden: het is dé plek waar je in een tijdsbestek van 20 minuten gratis advies krijgt van de beste en leukste specialisten uit de woonbranche. Wij gingen in gesprek met één van gezichten die het Adviescafé in september kleurt en ontdekten dat ze op dit moment groot fan is van soft shapes & organic textures. We hebben het over Vera Santing van Interieurstudio Vera.

Even voorstellen

Hi! Ik ben Vera Santing, het gezicht achter Interieurstudio Vera. Ik bezoek al jaren Wonen&Co om inspiratie op te doen. Dit jaar mag ik op het adviesplein staan. Daar ben ik heel blij mee!

Waar Vera voor staat

Interieur dat bij je past!

‘Interieur dat bij je past!’ Dat is ook direct mijn slogan, ik vind het erg belangrijk dat een klant een interieur heeft dat bij hen past. 

Favoriete ruimte in huis

Eigenlijk kan ik niet kiezen tussen de woonkamer en keuken, het mooiste vind ik als dit in één ruimte is. De woonkamer om je lekker terug te kunnen trekken; een plek waar je kan relaxen. De keuken waar je gezellig samen kan komen met vrienden, dineren en daarna lekker borrelen.  

Favoriete woontrend van dit moment

By far de trend Soft Shapes & Organic Textures, of anders gezegd: zachte rondingen, aaibare teddy's en organische texturen. In veel interieurs zie je rechte lijnen en strakke vormen. Het is fijn om deze te doorbreken met vriendelijke meubels met zachte rondingen. 

Wat je van Vera kunt verwachten

Mijn kracht is luisteren, ik probeer te denken vanuit de klant. “Vindt hij/zij dit mooi?” Het is de bedoeling dat de klant zich thuis voelt in zijn of haar eigen huis. Dit staat voor mij voorop!

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram