ADVIES | Even voorstellen: Jildou van Ditisdil

Het Adviescafé en de adviesgesprekken zijn al jaren een populair onderdeel van Wonen&Co. En met goede reden: het is dé plek waar je in een tijdsbestek van 20 minuten gratis advies krijgt van de beste en leukste specialisten uit de woonbranche. Wij gingen in gesprek met één van gezichten die het Adviescafé in september kleurt. Iemand die ooit onderdeel is geweest van de organisatie, maar nu als interieuradviseur deelneemt. We hebben het over Jildou Heida van Ditisdil.

Even voorstellen

Mijn naam is Jildou Heida en onder de naam Ditisdil ontwerp ik de leukste interieurs. Wonen&Co en ik zijn al enkele jaren goede vrienden! Waar ik gestart ben in de organisatie van de beurs en het Adviescafé, schuif ik inmiddels aan de andere kant van de tafel aan als interieuradviseur.

Waar Jildou voor staat

Duurzaamheid en groen zonder dat het meteen stoffig is.

De wereld telkens een beetje mooier maken, dat is iets wat overal in terugkomt. Ik houd van mooie en vooral fijne plekken, plekken waar je je thuisvoelt. Dit gaat voor mij hand in hand met zorg en aandacht. Niet alleen voor die fijne plek, maar juist door die plek zo te creëren dat iedereen - lees: de aarde en al haar bewoners - er blij van wordt. Duurzaamheid en groen zonder dat het meteen stoffig is.

Favoriete ruimte in huis

De eettafel of keuken, ik kan niet kiezen. Voor mij zijn ze beide favoriet. Ik houd ervan om in de keuken los te gaan en nieuwe dingen te proberen. Aan de andere kant reist mijn eettafel al mijn hele leven met me mee. Hij stond altijd al bij mijn ouders, nu bij mij en straks ook in mijn nieuwe huis. Er zijn zoveel fijne eet-, knutsel-, en werkmomenten aan deze tafel verbonden!

Favoriete woontrend van dit moment

Heel eerlijk, ik houd niet zo van trends. Ook al neem je onbewust altijd iets over van de huidige trends. Toch ben ik meer van: kies wat bij je past. Bij mij is dat lekker veel kleur: okergeel, groen, diep paars, warm grijs en een bombastisch bloembehang. Dat in combinatie met allerlei toffe gepimpte tweedehands of zelfgemaakte meubels.

Wat je van Jildou kunt verwachten

Persoonlijkheid, duurzaamheid en kleur. Ik geloof echt dat je geen compleet nieuw interieur hoeft te hebben. Dat het allemaal niet gelikt hoeft te zijn om er toch eenheid in te krijgen. Ik kan je verrassen met combinaties die net even anders zijn, waarmee je een thuis creëert dat helemaal past.

Meer interessante verhalen

Wonen&Co 2023
Do 9 maart: 18.00 - 22.00 uur 
Vr 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Za 11, zo 12 maart: 10.00 – 18.00 uur
MartiniPlaza Groningen
Vind jouw dosis live-wooninspiratie. Ontdek ruim 150 professionals en maak kennis met de nieuwste trends, ideeën en design.
Partners:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram